Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@16:43:47 GMT

معرفی برنامه شاد + دانلود

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۲۰۰۳

معرفی برنامه شاد + دانلود

بعد از شروع ویروس کرونا امکان برگذاری کلاس های درس در مدرسه وجود ندارد به همین منظور برنامه شاد توسط آموزش و پرورش ارائه شد تا دانش آموزان از روند تحصیل باز نمانند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ بعد از شروع ویروس کرونا امکان برگذاری کلاس های درس در مدرسه وجود ندارد به همین دلیل نیاز است تا بستری در فضای مجازی برای برقراری ارتباط میان دانش اموزان و معلمان ایجاد شود تا هم از خطر ابتلا به این بیماری در امان باشند و با توجه به نزدیک شدن به امتحانات٬ کلاس های درس بتوانند مباحث درسی را به سر حد قابل قبولی برسانند و هر چه سریع تر دانش اموزان بتوانند به شرایط عادی بازگردند البته در این میان بسیاری از مدارس به کمک معلمان و دانش اموزان را ه کار هایی خلاقانه برای رفع این مشکل پیدا کرده اند اما در نهایت باید پلتفرمی رسمی با امکانات کامل برای استفاده حداکثری از پتانسیل معلمان خوب و دانش اموزان عزیز فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا سازمان اموزش و پرورش به کمک متخصصان حوزه ی IT نرم افزار شاد آموزش و پرورش را در حال اماده کردن هستند تا در اولین زمان ممکن امکان برقراری ارتباط میان دانش اموزان و معلمان فراهم شود تا در محیطی مناسب و با حفظ حریم شخصی و امکاناتی مناسب دانش اموزان بتوانند در محیطی اموزشی در فضای مجازی اما نزدیک به محیط واقعی درسی قرار گیرند. برای استفاده از برنامه و نرم افزار شاد اموزش پرورش نیاز به انجام یک سری دستور العمل است که در زیر ما به انها اشاره کرده ایم البته ناگفته نماند این نرم افزار هم اکنون در مراحل ابتدایی و ازمایش است و در زمانی که به طور رسمی ارائه شود ممکن است تغییراتی در این دستور العمل ها ایجاد شود که متعاقبا در هیمن پست مربوط به اپلیکیشن شاد اموزش و پرورش اعلام خواهد شد.

نحوه استفاده از برنامه و شبکه اجتماعی شاد:

    ابتدا وارد سایت shad.medu.ir شوید.

    ابتدا در فیلد کد ملی٬ کد ملی خود را وارد کنید.

    سپس اطلاعاتی شامل سری شناسنامه و سریال شناسنامه را وارد فیلد مربوطه کنید.

    تاریخ تولد خود را در فیلد مربوطه وارد کنید.

    بر روی ورود به گروه کلاس من کلیک کنید.

    بعد از انجام این کار وارد گروهی در پیام رسان سروش می شوید.

    دانلود یکی از ۵ برنامه زیر برای امکان استفاده از برنامه شاد الزامی می باشد.

    متاسفانه تا زمان نهایی شدن نرم افزار شاد اطلاعات تکمیل تر وجود نخواهد داشت.

برای استفاده از نرم افزار شاد اموزش و پرورش باید یکی از برنامه های آی گپ٬ گپ٬ سروش٬ بله و یا روبیکا را نصب کرده باشید برای این کار بر روی اسم هر کدام از انها کلیک کنید. توجه کنید که این برنامه هنوز به صورت رسمی شروع به کار نکرده است و ممکن است پلتفرم های برنامه شاد دانش اموزان که توسط اموزش و پرورش معرفی شده است تغییر کند در این صورت تمامی اطلاعات لازم را می توانید با بازگشت به همین پست در سایت ایزی پی سی به دست اورید پس پیشنهاد می شود ادرس این صفحه را ذخیره کنید تا در زمان لازم دوباره به ان مراجعه کنید و از اخرین اخبار سامانه شاد آموزش و پرورش مطلع شوید.

اطلاعات تکمیلی پیرامون برنامه شاد آموزش و پرورش shaddl medu .ir

طبق اخبار انتشار یافته پیرامون نرم افزار شاد ٬از تاریخ ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ به مدت نامشخص دانش اموزان و معلمان باید در این پلتفرم فعالیت خود را ادامه دهند. برای ورود به این پلفترم٬ دانش اموزان باید اطلاعات شخصی خودشان( و نه والدینشان) را در این برنامه وارد کنند و معلمان هم همینطور. برای استفاده از این پلتفرم بر روی کامپیوتر می توانید با دانلود برنامه bluestacks شبیه ساز اندروید٬ ان را بر روی سیستم خود نصب کنید. این برنامه یک محیط کاملا مانند گوشی های اندروید برای شما بر روی کامپیوتر ایجاد می کند و در ان می توانید یکی از ۵ برنامه ذکر شده را دانلود کنید و بر روی انها از پلتفرم نرم افزار شاد اموزش و پرورش استفاده کنید.

برای نصب نرم افزار شاد بر روی ایفون نیز باید از اپ استور و یا برنامه هایی مانند سیب اپ یکی از برنامه های آی گپ٬ گپ٬ سروش٬ بله و یا روبیکا را نصب کنید و مانند توضیحاتی که برای گوشی های اندروید گفته شد نرم افزار شاد را بر روی گوشی ایفون خود در داخل یکی از این ۵ برنامه فعال کنید و از ان استفاده کنید. وارد سایت shad.medu.ir شوید و در ان اطلاعات شخصی خود را وارد کنید و در نهایت بر روی دکمه ورود به گروه کلاس من کلیک کنید تا بتوانید نرم افزار شاد اموزش و پرورش را بر روی گوشی خود اجرا کنید. در صورتی که اطلاعاتی تکمیلی تر برای این پلتفرم منتشر شوید در همین پست ان را با شما در میان خواهیم گذاشت.

اخرین اطلاعیه پیرامون استفاده از ربات شاد آموزش و پرورش

    ابتدا مدیران مدارس باید یکی از ۵ اپلیکیشن (آی گپ٬ گپ٬ روبیکا٬ بله٬ سروش) نام برده شده را به عنوان بستر برای برگذاری کلاس های درس انتخاب کنند و به اطلاع دانش اموزان٬ خانواده ها و معلمان برسانند.

    معلمان و دانش اموزان اپلیکیشن انتخاب شده را باید دانلود کنند.

    روی لینک ورود به بات برنامه شاد اموزش و پرورش در ان اپلیکیشن کلیک کنند:

    ورود به بات شاد در پیام رسان روبیکا

    ورود به بات شاد در پیام رسان آی گپ

    ورود به بات شاد در پیام رسان گپ

    ورود به بات شاد در پیام رسان بله

    ورود به بات شاد در پیام رسان سروش

    ثبت نام خود را در این بات ها انجام دهید و مطابق با راهنمایی داخا برنامه ادامه دهید.

    توجه شود که مدیران ، معاونین مدارس و کارشناسان اداره حضور مجازی در کلاسها دارند.

    برای اطلاعات تکمیلی به لینک زیر مراجعه کنند:

    اطلاع رسانی اداره کل اموزش و پرورش

در لینک بالا اطلاعات کامل و رسمی ربات نرم افزار شاد اموزش و پرورش وجود دارد.

بخشنامه آموزش و پرورش نرم افزار شاد معلمان مدیران دانش اموزان

شاد تنها یک پلتفرم است و اپلیکیشنی مجزا برای نصب ندارد.

مراحل توضیح داده شده را کامل اجرا کنید و می توانید در زمان مناسب از شاد استفاده کنید.

قابل توجه مدیران، معلمان و دانش آموزان گرامی

جهت آموزش و بحث و تبادل نظر در رابطه با این سیستم (شاد) وارد لینک زیر شده و سوالات خود را مطرح نمایید. توجه کنید جهت پرسیدن سوالات نیز است تا در لینک زیر ثبت نام نمایید.

سوالات و آموزش های مربوط به نرم افزار شاد

توجه نمایید دانلود برنامه شاد اموزش و پرورش برای ایفون هنوز عرضه نشده است و دارندگان ios باید از نسخه وب بهره مند شوند.

آخرین اطلاعات مربوط به برنامه شاد را حتما از این جا مشاهده نمایید (لطفا به طور کامل مطالعه نمایید)

به تازگی اطلاعات جدیدی در رابطه با نرم افزار شاد ( shad medu ir سامانه دانش آموزی ) ارائه گردید. از آن جایی که این اطلاعات و اپلیکیشن فعلا در حالت آزمایشی می باشد متن بالا پاک نگردید ولی به شما دانش آموزان و معلمان گرامی پیشنهاد می شود از این جای متن به بعد جهت فعالسازی برنامه شاد بخوانید.

در تاریخ ۲۱ فروردین ۹۹ اپلیکیشن رسمی شاد ارائه شد. این اپلیکیشن در واقع یک پیامرسان مخصوص دانش آموزان ، مدیران و معلمان عزیز و زحمت کش کشور می باشد. با دانلود و نصب آن از سایت ایزی پی سی (که کمی پایین تر از همین متن، لینک دانلود ارائه شده است) شما می توانید وارد آن شوید. که مرحله به مرحله به آموزش آن نیز می پردازیم.

بعد از نصب دانلود اپلیکیشن شاد وزارت آموزش و پرورش و سپس باز کردن آن بر روی ورود به برنامه کلیک کنید. سپس در مرحله دوم شماره موبایل خود را وارد نمایید و بر روی ورود کلیک کنید. توجه نمایید مدیران و معلمان حتما باید شماره موبایل خود را وارد نمایند چرا که با این شماره در سامانه سناد ثبت گردیده است. دانش آموزان نیز می توانند شماره خود و یا ولی خود را وارد نمایند. (اولویت با شماره خود دانش آموز می باشد) بعد از کلیک بر روی ورود کد تایید برای شما از طریق پیامک ارسال خواهد شد که با آن را در کادر مربوطه وارد نموده و بر روی ورود کلیک نمایید.

مرحله دوم آموزش فعال سازی برنامه شاد

 بعد از انجام ۳ مرحله قبلی وارد برنامه شاد خواهید شد. در مرحله چهارم بر اساس نوع کاربری خود بر روی یکی از سه گزینه مرحله چهار کلیک کنید. منویی طبق مرحله ۵ برای شما باز خواهد شد که نوع کاربری خود را به طور دقیق در آن انتخاب نمایید. در مرحله بعدی باید کد ملی خود را وارد نمایید. سپس می توانید وارد گروه های درسی خود شوید.

توجه بفرمایید جهت ورود به برنامه شاد اموزش و پرورش باید مدیر و معلم مدرسه تمام اطلاعات شما (شامل کد ملی و شماره تماس) وارد نماید تا بتوانید از آن استفاده نمایید. پس در صورتی که به شما پیغام خطایی نمایش داده شد موضوع را با معلم و یا مدیر مدرسه خود مطرح نمایید.

برنامه شاد اموزش و پرورش به تازگی نسخه وب خود را ارائه نموده است که دارندگان گوشی ایفون می توانند از آن استفاده نمایند. توجه نمایید فعلا دانلود برنامه شاد برای ایفون عرضه نشده است و هرگونه خبری مبنی بر این موضوع کذب می باشد.

دوستان نسخه تحت وب مناسب کاربران آیفون و کامپیوتر منتشر شده است. برای ورود به نسخه تحت وب یا وب اپ در باکس دانلود پایین صفحه برروی “ورود به نسخه تحت وب پیام رسان شاد” کلیک کنید.

لینک دانلود اپلیکیشن شاد به نشانه‌ی زیر است: http://shaddl.medu.ir

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان آموزش آنلاین برنامه شاد نرم افزار شاد اموزش و پرورش برنامه شاد اموزش و پرورش شاد آموزش و پرورش برای استفاده کلاس های درس دانش آموزان دانش اموزان خود را وارد بر روی ورود کلیک کنید کد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۲۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق سند اوقات فراغت، باید برای ۱۲ ماه سال دانش‌آموزان برنامه داشته باشیم؛ به همه مدیران ابلاغ شده که تابستان امسال از تمام ظرفیت‌های ممکن برای اوقات فراغت دانش‌آموزان استفاده شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی در برنامه تلویزیونی ثریا با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، اظهار کرد: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوئیم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

وی با بیان اینکه در ۱۸ سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد، تقریباً یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم افزود: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر بوده، امروز حدود ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بیشتر فضاهای پرورشی متروکه شده بودند گفت: حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم، در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند، بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم، افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با سایر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، سایر دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند، اما وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد، ادامه داد: ما نه تنها گروه‌های مردمی بلکه از نهادهای انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است، کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمام صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و تنها یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود، تصریح کرد: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

کد خبر 751092

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی